Moesicali Kids


Sinds september 2009 organiseert onze harmonie tijdens het schooljaar elke woensdagmiddag kleuterritmiek en muziekinitiatie. De bedoeling is om op een speelse en ongedwongen manier liefde voor muziek bij te brengen. Hierdoor verlaagt ook de drempel naar het 1ste jaar notenleer aan de muziekacademie.

 

Om de ontwikkeling van de muzikale begaafdheden van een kind zo snel mogelijk te prikkelen starten we vanaf 4 jaar met KLEUTERRITMIEK. Klanken en ritmiek voelen en beleven staan centraal in deze lesmomenten. Vanaf 6 jaar vangen we aan met onze MUZIEKINITIATIE. Dit vormt een ideale voorbereiding op de cursussen die jouw kind nadien kan volgen aan de muziekacademie. De lessen worden gegeven door een kleuterjuf.

 

De lessen vinden plaats in het Ontmoetingscentrum De Vrede in de Vredestraat te Moerzeke. In september start een nieuwe lichting. Inschrijvingsgeld en verzekering: 69 euro voor het 1ste kind en 46 euro vanaf het 2de kind (ook kinderen die muziekacademie volgen, tellen mee). We bieden de mogelijkheid om in september 2 gratis proeflesjes te volgen.

 

Info bij het bestuur of via info@harmoniemoerzeke.be

 

Juf Cato Verly, 0476/05 00 76