Queen Pop-Up Koor

Wie zijn wij?

Moesicali is een dynamisch harmonieorkest met een 50-tal leden en brengt een gevarieerd en modern repertoire van hedendaagse harmoniewerken, film- en popmuziek. Naast het harmonieorkest heeft Moesicali ook een drum- en percussieband en een jeugdharmonie. De muzikale leiding is in handen van Filip Van Damme. Wij bouwden ondertussen aan een sterke live reputatie. Vorig jaar bracht Moesicali de spektakelshow The Greatest Show met 200 uitvoerders voor een enthoesiast publiek van 1800 toehoorders.

Het volgende concert in CC Jan Tervaert op 3 en 4 mei 2024 staat in het teken van de onsterfelijke muziek van Queen. Voor deze gelegenheid richten we een pop-up koor op dat onze gastzanger Jurgen Stein (bekend van o.a. Studio 100 en Queen tribute band Magnifico) zal ondersteunen en van backing vocals zal voorzien.

 

Het pop-up koor is bedoeld voor iedereen die graag zingt. Je hoeft niet noodzakelijk noten te kunnen lezen. Als je maar veel goesting hebt en openstaat voor een waanzinnige muzikale uitdaging. 

 

Concept

Het pop-up koor leert je de muziek van Queen aan tijdens een tiental repetities. Je krijgt bovendien geluidsbestanden per stemgroep zodat je thuis ook aan de slag kan. 

 


Dirigente

Joke Kempeneers, al 10 jaar dirigente van Flashback uit Zeeland en 3 jaar dirigente van Popkoor Blend uit Melsele, neemt de koorrepetities voor haar rekening.


Heb je zin om deel te nemen aan dit project? Klik dan op de volgende link om je gegevens achter te laten. Je krijgt zo snel mogelijk een bericht met extra info!